CWR Systems

Door middel van de E-Cell, die een minimale hoeveelheid zuurstofradicalen produceert, wordt het water kiemvrij gemaakt. Het is, toegepast in een reguliere setting, géén waterzuiveringsinstallatie. Het systeem is weliswaar perfect in staat om kleine hoeveelheden verontreinigd water te zuiveren, afhankelijk van de verontreinigingsgraad van het water zal dit een kortere of een langere bewerking met de E-Cell vragen. Daarom is het systeem voornamelijk gebaseerd op gebruik van normaal schoon drinkwater. Het systeem houdt zowel waterleidingen en waterreservoirs volledig vrij van biofilm, algen, bacteriën, virussen en kiemen en is daarom het beste preventief inzetbaar. Het systeem houdt niet alleen het water in leiding- en tanksystemen volledig vrij van micro-organismen, het werkt door zijn gasvorm ook in de luchtruimte boven het water in bijvoorbeeld watertanks. Daarmee is dit systeem het toppunt van water(tank)hygiëne.

De verschillende toepassingsmogelijkheden:

- Industriële- en inbouwtoepassingen.
Vooral omdat de E-Cell bijzonder geschikt is voor (relatief) kleine toepassingen wordt het vaak ingezet in de medische sector. Denk          hierbij vooral aan ziekenhuizen, zorginstellingen en tandartspraktijken. Maar ook in produktieprocessen is de E-cell goed inzetbaar.

- In de levensmiddelenindustrie en bij veeteelt
wordt het systeem ook al toegepast. En ook bij drinkwatervoorzieningen van huisdieren wordt de E-Cell met succes toegepast. - Waterkoelers, ijsmachines en drankenautomaten. Zeker op warmere dagen ligt bij dit soort apparatuur het gevaar van onder andere de legionellabacterie op de loer. De E-Cell houdt zowel het waterreservoir als de leidingen en tappunten volledig vrij van dit soort micro-organismen en andere verontreinigingen.

- Wateropslagtanks in boten, campers, caravans, bussen en vrachtauto's.
Of u nu als toerist of professioneel onderweg bent, schoon water is een essentieel onderdeel van uw uitrusting c.q. levensmiddelenvoorraad. Het levert een belangrijke bijdrage aan uw reiscomfort en is dus een essentiële levensvoorwaarde. (zie Tank-O3)

- Aquaria en vijvers.
De E-Cell houdt aquaria en vijvers schoon en genereert extra zuurstof in het water. Op die manier creëert u een perfecte leefomgeving voor vissen en planten.